Nordeuropas største kajakcenter udstiller på Boat Show Denmark


Kajak Freak har valgt Boat Show Denmark som nyt udstillingsvindue - publikum kan opleve masser af kajakker, kanoer og SUP's og prøve grejet af i den store testpool

Der bliver bølgegang i den store testpool, når virksomheden Kajak Freak får udstillerdebut på forårets Boat Show Denmark i Fredericia.

Kajak Freak er Nordeuropas største kajakcenter, og de præsenterer i Fredericia en bred vifte af kajakker i plast, glasfiber, turkajakker, havkajakker, fiskekajakker, white water kajakker, kanoer og SUP-boards samt det nyeste i grej og udstyr.

- Vi har tidligere udstillet på Ferie for Alle, men i år går vi all in på Boat Show i Fredericia. Her er publikum orienteret mod livet på vandet, og det er et godt match for os, som betragter vandet som én stor legeplads, forklarer journalist Pia Jeppesen fra Kajak Freak.

Eventyrlig udvikling
Kajak Freak blev stiftet af Brian Justesen på 12 kvadratmeter og er siden vokset til at blive den største af sin slags i Nordeuropa.

Hele 2500 kvadratmeter har centret under tag i Vinderup ved Holstebro, og der er altid flere end 1000 kajakker, kanoer og SUP-boards i butik, udstilling og lager. Firmaet har egen bådebro ved Handbjerg Marina, så kunderne kan teste kajakker i Limfjordens vande, og Kajak Freak står også for kanoudlejningen på Storåen.

- Når man besøger vores stand på Boat Show, kan man se frem til god rådgivning, mulighed for at teste og bare generelt en ekstraordinær oplevelse. Uanset om man søger en "sommerhuskajak" til 5.000-10.000 kroner eller den ypperste havkajak, så har vi det.

Vi præsenterer i øvrigt også udstyr og beklædning i vores eget brand, "By Kajak Freak", som vi selv har designet og udviklet, fortæller Pia Jeppesen, som sammen med resten af teamet glæder sig meget til at møde publikum over to weekender på Boat Show Denmark.

Der er flere end 160 udstillere på listen til forårets Boat Show Denmark, som foregår 24.-26. februar og 2.-5. marts 2023.