Her kan du følge med i seneste nyt om BOAT SHOW. Der vil løbende blive lavet pressemeddelelser, som bl.a. fortæller om de nyeste udstillere.

Vi glæder os til at præsentere spændende nye tiltag og udstillere, inspirerende foredrag og meget mere. Du kan få vores nyhedsbrev ved at tilmelde dig her til højre.

El-mortorer og delebåds-service præsenteres på Boat Show


Også i bådbranchen vinder elektriske løsninger stille og roligt frem sammen med alternative løsninger til  at komme på vandet - det ses blandt andet på forårets Fredericia Boat Show.

Se meget mere her 

Publikum kan snart se frem til Danmarks største bådudstilling

Den sidste weekend i februar og første weekend i marts kan MESSE C Fredericia endelig igen byde velkommen til Danmarks største bådudstilling, hvor de nyeste sejl- og motorbåde præsenteres.

Blandt de mange udstillere kan du finde TEMPO, Dansk Marine Center og Pro-Safe Marine, som alle har nyheder med på messen. 

Se mere her

Nye sejlere skal tages i hånden på Boat Show

Bådudstillingen i Fredericia skal medvirke til at fastholde fremgangen i den maritime branche, mener formanden for Skib & Båd, Jens Quorning

Siden 1967 har Quorning Boats bygget de eksklusive Dragonfly trimaraner, og i de forgange 55 år har virksomheden naturligt nok set op- og nedgangstider i branchen.

Men ifølge direktør Jens Quorning - som også er formand for brancheforeningen Skib & Båd - skal man alligevel mange år tilbage for at matche det boom i branchen, som coronatiden har været med til at skabe.

Læs hele nyheden her

Store forventninger til første Boat Show i kølvandet på corona

Hvert andet år valfarter omkring 30.000 entusiaster til Danmarks eneste indendørs bådudstilling, Boat Show i Fredericia. Både udstillere og besøgende længes mod foråret 2023, hvor det endelig går løs igen efter fire års pause.

Det gælder også Bluebay Marine A/S fra Silkeborg: - Det er absolut noget, vi glæder os til. Vi er altid glade for at udstille i Fredericia, og det er alt for længe siden, vi har kunnet møde publikum på Boat Show, fastslår direktør og indehaver Dan Christiansen.

Læs hele nyheden her

Danmarks største bådmesse, BOAT SHOW DENMARK, vender tilbage i 2023

Datoerne er på plads for Danmarks største bådmesse og vi ser frem til at tage imod alle Danmarks bådentusiaster og de der elsker det våde element i to weekender den 24.-26. februar & 2.-5. marts 2023.

Med et hav af udstillere og besøgende på den seneste udstilling i 2019 er Bådmessen i Fredericia den perfekte mulighed for alle der interesserer sig for fritid på havet til at mødes og blive opdateret på nyheder, gear, grej. Samtidig er BOAT SHOW DENMARK et fast anker og et perfekt udstillings-vindue for den samlede bådbranche.

Vi ses i MESSE C, Fredericia den 24.-26. februar & 2.-5. marts 2023