Her kan du følge med i seneste nyt om BOAT SHOW. Der vil løbende blive lavet pressemeddelelser, som bl.a. fortæller om de nyeste udstillere.

Vi glæder os til at præsentere spændende nye tiltag og udstillere, inspirerende foredrag og meget mere. Du kan få vores nyhedsbrev ved at tilmelde dig her til højre.

Boat Show Denmark vendte tilbage i flot stil


Knap 27.000 besøgte bådudstillingen i Fredericia, og de kom ikke kun for at kigge...

Se mere her

Palby Marine viser nyheder og uddeler særlig pris på Boat Show Denmark


Fredag den 24. februar går det løs med Danmarks store bådudstilling, hvor de op imod 30.000 besøgende blandt andet kan møde en af landets største grossister indenfor bådudstyr, Palby Marine, som præsenterer flere nyheder og uddeler særlig pris.

Se mere her

Skoler sætter sejl på Boat Show Denmark


Ranum Efterskole og Skolerne i Oure byder på masser af aktiviteter og foredrag på bådudstillingen i Fredericia

Se hvilke aktiviteter du kan opleve her

Mød stifteren af Sejlerdating.dk på Boat Show Denmark


Datingsiden for sejlere håber at få endnu mere vind i sejlene i mødet med de mange tusinde besøgende på Boat Show Denmark. 

Læs mere her

X-Yachts går motorvejen på Boat Show Denmark


Værftet præsenterer seneste resultat af motorbåds-satsningen - den elegante kraftkarl X-Power 33C vises for første gang i Danmark med udenbords motorer

Se mere her

Bådbranchens nestor har nyheder med til Boat Show


Danmarks store indendørs bådudstilling er en uundværlig del af bådbranchens fødekæde, mener Henrik Reese, som præsenterer tre Danmarkspremierer på årets messe i Fredericia. 

Se mere her

Nordeuropas største kajakcenter udstiller på Boat Show Denmark


Kajak Freak har valgt Boat Show Denmark som nyt udstillingsvindue - publikum kan opleve masser af kajakker, kanoer og SUP's og prøve grejet af i den store testpool.

Se mere her

Landkrabber og søstjerner gæster scenen på Boat Show Denmark

Sceneprogrammet på Boat Show Denmark byder på eventyr, underholdning, inspiration og konkrete tips til både nybegyndere og garvede sejlere.

Se mere herRummelige skønheder med motor og sejl på Boat Show Denmark

Siim Båd & Motor og Luffe Yachts oplever søgning mod de større både - det afspejler sig på Boat Show Denmark. Se hvad du kan opleve fra de to på bådmessen i Fredericia. 

Klik her

El-motorer og delebåds-service præsenteres på Boat Show


Også i bådbranchen vinder elektriske løsninger stille og roligt frem sammen med alternative løsninger til at komme på vandet - det ses blandt andet på forårets Fredericia Boat Show.

Se meget mere her 

Publikum kan snart se frem til Danmarks største bådudstilling

Den sidste weekend i februar og første weekend i marts kan MESSE C Fredericia endelig igen byde velkommen til Danmarks største bådudstilling, hvor de nyeste sejl- og motorbåde præsenteres.

Blandt de mange udstillere kan du finde TEMPO, Dansk Marine Center og Pro-Safe Marine, som alle har nyheder med på messen. 

Se mere her

Nye sejlere skal tages i hånden på Boat Show

Bådudstillingen i Fredericia skal medvirke til at fastholde fremgangen i den maritime branche, mener formanden for Skib & Båd, Jens Quorning

Siden 1967 har Quorning Boats bygget de eksklusive Dragonfly trimaraner, og i de forgange 55 år har virksomheden naturligt nok set op- og nedgangstider i branchen.

Men ifølge direktør Jens Quorning - som også er formand for brancheforeningen Skib & Båd - skal man alligevel mange år tilbage for at matche det boom i branchen, som coronatiden har været med til at skabe.

Læs hele nyheden her

Store forventninger til første Boat Show i kølvandet på corona

Hvert andet år valfarter omkring 30.000 entusiaster til Danmarks eneste indendørs bådudstilling, Boat Show i Fredericia. Både udstillere og besøgende længes mod foråret 2023, hvor det endelig går løs igen efter fire års pause.

Det gælder også Bluebay Marine A/S fra Silkeborg: - Det er absolut noget, vi glæder os til. Vi er altid glade for at udstille i Fredericia, og det er alt for længe siden, vi har kunnet møde publikum på Boat Show, fastslår direktør og indehaver Dan Christiansen.

Læs hele nyheden her

Danmarks største bådmesse, BOAT SHOW DENMARK, vender tilbage i 2023

Datoerne er på plads for Danmarks største bådmesse og vi ser frem til at tage imod alle Danmarks bådentusiaster og de der elsker det våde element i to weekender den 24.-26. februar & 2.-5. marts 2023.

Med et hav af udstillere og besøgende på den seneste udstilling i 2019 er Bådmessen i Fredericia den perfekte mulighed for alle der interesserer sig for fritid på havet til at mødes og blive opdateret på nyheder, gear, grej. Samtidig er BOAT SHOW DENMARK et fast anker og et perfekt udstillings-vindue for den samlede bådbranche.

Vi ses i MESSE C, Fredericia den 24.-26. februar & 2.-5. marts 2023