Vil du høre mere om de muligheder BOAT SHOW tilbyder? Eller har du nogle spørgsmål vedr. udstillingen, så tag endelig kontakt allerede i dag. Vi sidder klar ved telefonen.

... men hvem er vi? Du kan hilse på teamet bag BOAT SHOW lige herunder.

Lars Søndergaard

Messechef

Lars er Team BOAT SHOWs falk - han ser alt, og har det helt store overblik. Han har mange års erfaring som ansvarlig for BOAT SHOW, og med Lars ved roret kommer I sikkert i havn.

Direkte: +45 4035 6742

Send en mail: ls@slet-dette.messec.dk

Nicky Nygaard Nielsen

Salgskonsulent

Hvis du er udstiller, har du med garanti talt med Nicky. Han er ham den søde, du har fået i røret, og som har fortalt dig om BOAT SHOWs mange muligheder. Ønsker du at booke en stand, så ring til Nicky - han sidder klar ved telefonen.

Direkte: +45 2148 0321

Send en mail: nn@slet-dette.messec.dk

Dorthe Lauritsen

Projektkoordinator

Dorthe har de vildeste evner som blæksprutte. Hun har mere end 20 års erfaring som koordinator, og kan derfor guide dig igennem det meste. Har du nogle praktiske spørgsmål i forhold til messen, så er Dorthe den rette at tage fat i.

Direkte: +45 2777 0033

Send en mail: dl@slet-dette.messec.dk

Flemming Kyster

Journalist

Flemming er teamets formidler, der sørger for at fortælle jer om alle de spændende ting, I kan se frem til. Har du læst hans seneste historie? Ellers kan du læse med lige her.

Direkte: +45 2891 2980

Send en mail: fk@slet-dette.messec.dk

Esben Alsted

Eventkoordinatorelev

Esben er teamets social medie-haj. Han formidler de gode historier på Facebook, og sørger for at holde jer opdateret omkring alt det nyeste, der sker med udstillingen. Har du en god historie til vores sociale medier, så er det Esben, du skal tage fat i.

Direkte: +45 2777 0040

Send en mail: ea@slet-dette.messec.dk