Vil du høre mere om de muligheder BOAT SHOW tilbyder? Eller har du nogle spørgsmål vedr. udstillingen, så tag endelig kontakt allerede i dag. Vi sidder klar ved telefonen.

... men hvem er vi? Du kan hilse på teamet bag BOAT SHOW lige herunder.

Lars Søndergaard

Messechef

Lars er Team BOAT SHOWs kaptajn - han ser alt, og har det helt store overblik. Han har mange års erfaring som ansvarlig for BOAT SHOW, og med Lars ved roret kommer I sikkert i havn.

Direkte: +45 4035 6742

Send en mail: ls@slet-dette.messec.dk

Nicky Nielsen

Salgskonsulent

Hvis du er udstiller, kommer du helt sikkert til at snakke med Nicky. Han er den rare mand, du har haft i røret, og som har fortalt dig om BOAT SHOWS mange muligheder. Ønsker du at booke en stand, så ring til Nicky - han sidder klar ved telefonen.

Direkte: +45 2777 0045

Send en mail: nn@slet-dette.messec.dk

Maibritt Buchhave

Projektkoordinator

Maibritt er blæksprutten, der holder styr på alt fra kontrakter til gæstekort. Hun sidder klar til at besvare spørgsmål på telefon og mail - du møder hende også på arrangørkontoret under messen.

Direkte: +45 2777 0033

Send en mail: mb@slet-dette.messec.dk

Kasper Kjerulff

Web- & SoMe Manager

Kasper er teamets social medie-haj. Han formidler de gode historier på Facebook, og sørger for at holde jer opdateret omkring alt det nyeste, der sker med udstillingen. Har du en god historie til vores sociale medier, så er det Kasper, du skal tage fat i.

Direkte: +45 2159 0008

Send en mail: kk@slet-dette.messec.dk