Publikum kan snart se frem til Danmarks største bådudstilling

 

Efter corona-aflysning i 2021 er Fredericia Boat Show tilbage i foråret 2023 - udstillere og anslået 30.000 bådinteresserede glæder sig til gensynet

Den sidste weekend i februar og første weekend i marts kan MESSE C Fredericia endelig igen byde velkommen til Danmarks største bådudstilling, hvor de nyeste sejl- og motorbåde præsenteres sammen med nyheder indenfor udstyr, vandsport, rekreation, lystfiskeri med mere.

Blandt de forventningsfulde udstillere er TEMPO Bådsalg fra Ishøj, som har deltaget på Boat Show igennem tre årtier, og som i sommer var vært for en vellykket flydende udstilling.

 

- Det er 16. gang, vi kommer fra Ishøj Havn til Fredericia, og vi glæder os meget efter den ufrivillige coronapause. Mere end 60 procent af vores omsætning ligger i det jyske, så Boat Show er en vigtig udstillingsevent for os, hvor vi skyder forårssalget i gang, siger indehaver Henrik Jørgensen.

TEMPO præsenterer to kvalitetsbåde fra det franske Jeanneau-værft; en moderne 41-fods sejlbåd og en 37 fods motorbåd.

Dansk Marine Center fra Risskov ved Aarhus har fire store både med fra det tyske Bavaria værft; to sejlbåde i 38 og 42 fod og to motorbåde på 36 og 41 fod, samt blandt andet en række Mercury motorer.

- Jeg forventer stor publikumsinteresse i Fredericia, også fordi det er så længe siden sidst. Desuden er der kommet mange nye sejlere i coronatiden, og selv om det er en lidt usikker verden i øjeblikket, så oplever vi ikke, at folk vil af med deres båd. De har fået smag for sejlerlivet, og de har det trygt og godt med at sejle i Norden, siger Christian Due Hammershøy, som er ny kaptajn på broen i Risskov.

I Fredericia vil Dansk Marine Center i øvrigt også fortælle kunderne om fordelene ved DMC's nylige sammenlægning med Mathis Værft i Aalborg, oplyser han.

Pro-Safe Marine fra Korsør er eksperter i RIB-både, og de stiller med to stande på Boat Show:

- På den ene stand har vi det nyeste fra hollandske Whaly, som producerer robuste både lavet i stærk plast. De er målrettet mod ejere, som måske ikke har tid eller lyst til at polere en glasfiberbåd op hvert forår, og de er perfekte ved sommerhuset, som arbejdsbåd eller en robust fiskerjolle, fortæller adm. direktør Rasmus Laustsen, som naturligvis også har en stand med forskellige typer RIB-både.

- Det er vigtigt for os at vise vores produkter frem og være der, hvor kunderne er - særligt i disse lidt specielle tider. Vi ser meget frem til at møde nuværende og potentielle kunder i Fredericia, siger Rasmus Laustsen, som også har flere gode messetilbud og "pakkeløsninger" med på udstillingen.

Fredericia Boat Show foregår over to halvlege - 24.-26. februar og 2.-5. marts 2023.