Boat Show Denmark vendte tilbage i flot stil

 Knap 27.000 besøgte bådudstillingen i Fredericia, og de kom ikke kun for at kigge. 

 

 

 

Efter fire års corona-betinget pause kunne Danmarks store indendørs bådudstilling markere et flot "comeback", da dørene søndag eftermiddag lukkede for Boat Show Denmark 2023. 

26.805 besøgende lagde vejen forbi Fredericia over de to weekender, og de beviste, at længslen efter det gode liv på vandet lever i bedste velgående trods tidernes ugunst på nogle områder.

 

- For os har det været super godt - ja jeg vil faktisk kalde det en ekstrem succes, lyder det fra Dan Christiansen, ejer og direktør hos Bluebay Marine i Silkeborg. 

- Der har været rigtig mange besøgende, men vigtigst af alt, så var der stor "kvalitet" hos gæsterne. Rigtig mange kom for reelt at se og handle. Vi har fået et stort antal emner, og i dagene mellem de to udstillings-weekender lå vi vandret for at udarbejde tilbud og indgå handler, oplyser Dan Christiansen.

 

Salgene har ifølge direktøren fordelt sig over hele spektret af både, og blandt andet er en Jeanneau Merry Fisher 1090 Fly til to millioner kroner blevet langet over disken i Fredericia. 


Travlt hos Kajak Freak

Også hos "Kajak Freak", som udstillingsmæssigt har valgt at sadle om til Boat Show Denmark, var tilfredsheden stor:

- Det har været en fed oplevelse, ikke mindst fordi publikum her pr. definition har en interesse for aktiviteter på vandet og ved noget om det. Her skal vi ikke forklare, hvad vej båden skal vende, siger indehaver Brian Justesen med et smil.

- Vi har solgt en del på udstillingen til tidligere sejlere, som måske ikke længere orker det med en stor båd, vedligehold, bundmaling etc., men som stadig drages af vandet, når solen og foråret melder sig. Vi har også solgt mange af vores smarte, oppustelige kajakker til cirka 7.500 kroner, som sejlere kan have i et lukaf på båden.

Og så har vi naturligvis solgt mange almindelige kajakker - det er vist kun et par stykker, vi skal have med tilbage til Vinderup, konstaterer Brian Justesen, som også glædede sig over stor kajak-aktivitet i det store Boat Show-bassin lige ved siden af standen.

Tilfreds formand

Dirch Petersen, formand for brancheforeningen Skib & Båd og indehaver af Dragør Baadeværft, glæder sig over, at Danmarks eneste indendørs bådudstilling er tilbage i fin form efter den ufrivillige coronapause.

 

- Jeg har oplevet en rigtig god stemning hos både udstillere og besøgende, og rammerne her i MESSE C er helt perfekte. På trods af fire års pause og den lidt omskiftelige tid, vi er i nu, så hører jeg om gode kontakter, købelyst og seriøsitet hos de besøgende. Selv har vi også hos Dragør Baadeværft haft en meget positiv udstilling, hvor vi også har haft mange sjællandske besøgende på standen. Jeg synes, Boat Show 2023 sender et optimistisk signal for både branchen og bådfolket, slutter Dirch Petersen.