Velkommen til BOAT SHOW DENMARK 
i MESSE C Fredericia

Danmarks største indendørs bådudstilling

BOAT SHOW er Danmarks største indendørs bådudstilling, som afholdes hvert andet år i Messe C, Fredericia. Messen tiltrækker båd- og vandsportsinteresserede fra hele landet.

Arrangørerne; MESSE C i samarbejde med brancheforeningen SKIB & BÅD, bød i 2023 endnu engang velkommen til branchens førende udstillere og et stort antal interesserede besøgende; herunder de mange nye sejlere der er kommet til de seneste to år.

I 2023 var sejlene igen sat den sidste weekend i februar og første weekend i marts, hvor MESSE C dannede rammen om BOAT SHOW DENMARK.

Åbningstiderne på den 29. udstilling i rækken var, som ved tidligere shows, bestående af to ”halvlege” - fredag til søndag og torsdag til søndag.

Vi glæder os til at byde velkommen til hele Danmarks sejlerpublikum igen i 2025 – lige i hjertet af Danmark – hvoraf 85% kan nå udstillingen på under to timers køretid. Med en invitation til det nordtyske publikum, er der også fortsat en international vinkel på BOAT SHOW DENMARK.

Med 26.805 besøgende på den seneste udstilling i 2023, skaber BOAT SHOW stor synlighed og er det perfekte vindue for den samlede bådbranche, når det gælder eksponering overfor og dialog med et stort antal entusiastiske besøgende.

Arrangørerne oplever år efter år stor tilfredshed og får topkarakter fra udstillerne. Efter en pause på hele 4 år fra 2019 til 2023, var der godt humør og en stor glæde ved igen at vise produkterne frem på Danmarks største bådudstilling til et interesseret og købedygtigt publikum.

Book din stand her

• Sejlbåde • Motorsejlere • Motorbåde • Gummibåde • Joller • Kano/Kajakker • Jetski/-både • Bådmæglere • Surfing og vandski • Sejl, mast og rig • Trailere • Motorer • Bådudstyr og tilbehør • Reparation og opbevaring • Trolling og fiskeudstyr • Dykning • Beklædning og fodtøj • Forsikring og finansiering • Charter, sejlerferie og krydstogt • Marinaer • Kurser • Magasiner • Klubber, foreninger og Information mv. - samt andre med relation til den maritime branche

Boat Show Denmark vendte tilbage i flot stil


Knap 27.000 besøgte bådudstillingen i Fredericia, og de kom ikke kun for at kigge...

Se mere her

Palby Marine viser nyheder og uddeler særlig pris på Boat Show Denmark


Fredag den 24. februar går det løs med Danmarks store bådudstilling, hvor de op imod 30.000 besøgende blandt andet kan møde en af landets største grossister indenfor bådudstyr, Palby Marine, som præsenterer flere nyheder og uddeler særlig pris.

Se mere her

Skoler sætter sejl på Boat Show Denmark


Ranum Efterskole og Skolerne i Oure byder på masser af aktiviteter og foredrag på bådudstillingen i Fredericia

Se hvilke aktiviteter du kan opleve her

X-Yachts går motorvejen på Boat Show Denmark


Værftet præsenterer seneste resultat af motorbåds-satsningen - den elegante kraftkarl X-Power 33C vises for første gang i Danmark med udenbords motorer

Se mere her

Mød stifteren af Sejlerdating.dk på Boat Show Denmark


Datingsiden for sejlere håber at få endnu mere vind i sejlene i mødet med de mange tusinde besøgende på Boat Show Denmark. 

Læs mere her

Bådbranchens nestor har nyheder med til Boat Show


Danmarks store indendørs bådudstilling er en uundværlig del af bådbranchens fødekæde, mener Henrik Reese, som præsenterer tre Danmarkspremierer på årets messe i Fredericia. 

Se mere her

Nordeuropas største kajakcenter udstiller på Boat Show Denmark


Kajak Freak har valgt Boat Show Denmark som nyt udstillingsvindue - publikum kan opleve masser af kajakker, kanoer og SUP's og prøve grejet af i den store testpool.

Se mere her

Landkrabber og søstjerner gæster scenen på Boat Show Denmark

Sceneprogrammet på Boat Show Denmark byder på eventyr, underholdning, inspiration og konkrete tips til både nybegyndere og garvede sejlere.

Se mere herRummelige skønheder med motor og sejl på Boat Show Denmark

Siim Båd & Motor og Luffe Yachts oplever søgning mod de større både - det afspejler sig på Boat Show Denmark. Se hvad du kan opleve fra de to på bådmessen i Fredericia. 

Klik her

El-motorer og delebåds-service præsenteres på Boat Show


Også i bådbranchen vinder elektriske løsninger stille og roligt frem sammen med alternative løsninger til at komme på vandet - det ses blandt andet på forårets Fredericia Boat Show.

Se meget mere her 

Publikum kan snart se frem til Danmarks største bådudstilling

Den sidste weekend i februar og første weekend i marts kan MESSE C Fredericia endelig igen byde velkommen til Danmarks største bådudstilling, hvor de nyeste sejl- og motorbåde præsenteres.

Blandt de mange udstillere kan du finde TEMPO, Dansk Marine Center og Pro-Safe Marine, som alle har nyheder med på messen. 

Se mere her

Nye sejlere skal tages i hånden på Boat Show

Bådudstillingen i Fredericia skal medvirke til at fastholde fremgangen i den maritime branche, mener formanden for Skib & Båd, Jens Quorning

Siden 1967 har Quorning Boats bygget de eksklusive Dragonfly trimaraner, og i de forgange 55 år har virksomheden naturligt nok set op- og nedgangstider i branchen.

Men ifølge direktør Jens Quorning - som også er formand for brancheforeningen Skib & Båd - skal man alligevel mange år tilbage for at matche det boom i branchen, som coronatiden har været med til at skabe.

Læs hele nyheden her

Store forventninger til første Boat Show i kølvandet på corona

Hvert andet år valfarter omkring 30.000 entusiaster til Danmarks eneste indendørs bådudstilling, Boat Show i Fredericia. Både udstillere og besøgende længes mod foråret 2023, hvor det endelig går løs igen efter fire års pause.

Det gælder også Bluebay Marine A/S fra Silkeborg: - Det er absolut noget, vi glæder os til. Vi er altid glade for at udstille i Fredericia, og det er alt for længe siden, vi har kunnet møde publikum på Boat Show, fastslår direktør og indehaver Dan Christiansen.

Læs hele nyheden her

BOAT SHOW byder velkommen til hele sejler-Danmark med masser af spændende aktiviteter for både børn og voksne - heriblandt et spækket sceneprogram og spændende, sjove og lærerige vandaktiviteter i det 300 m2 store demo-bassin alle dagene. Programmet vil løbende blive annonceret i takt med, vi nærmer os udstillingen.

Tilmeld dig nyhedsmailen her

Tag børnene med!

BOAT SHOW DENMARK er en messe for hele familien og børn til og med 14 år har gratis entré på messen. Læs mere om billetter under praktisk info

klik her