Reese Marin fra Aabenraa er naturligvis også med på Boat Show 2019, og blandt de syv både på standen har sønderjyderne tre dugfriske nyheder med.

Det gælder blandt andet MAREX 360 Cabriolet Cruiser, som får Danmarkspremiere i Fredericia.

MAREX 360 er en innovativ sports cruiser med lounge stemning i et af de største cockpits i sin klasse.

Kalechen åbnes og lukkes let og elegant, og også i køkkenet har man nye smarte løsninger, hvor eksempelvis bordpladen forlænges ved et enkelt tryk.

Der er på modellen nem adgang til fordæk gennem vinduesparti i front – dertil kommer joystick styring og skyhook for nem havnemanøvre.

 

Targa 30.1 Black Line

En anden Danmarkspremiere fra Reese er Targa 30.1 ”Black Line”. Denne helt nye offroader eller 4x4 til søs er klar til alle udfordringer.

Targa 30.1 kan bestilles i en black line version, hvor alt krom inkl. vinduespartier er blevet forvandlet til sort. En styling som får båden til at træde i skarp karakter, og som er dedikeret til den nye generation af Targa kunder.

Som på enhver anden Targa er der ikke gået på kompromis med hverken sikkerhed eller sødygtighed.

 

35 fods sejlerglæde

På sejlsiden er der også et frisk pust med fra Aabenraa.

Den nye Hanse 348 byder på en fascinerende cruising oplevelse i samspil med kvalitetsmast fra Selden og FCL Performance sejl fra Elvstrøm.

Båden er designet med store skylights, og de store vinduer i skroget sikrer en lys og rummelig atmosfære under dæk. 

Under dæk er der tre kahytter, så der er god komfort til hele familien.

Alt i alt er Hanse 345’s arvtager en fremragende familiecruiser, hvor sejlegenskaber og sikkerheden går hånd i hånd. Det er kort sagt 35 fods sejlerglæde for hele familien, lover Reese Marin.

Ud over de nævnte både præsenterer sønderjyderne to MAREX og en Sealine motorbåd samt Hanse 315.