Sailing-Classics lancerer nu i Danmark sejlerferier med klassiske yachts (54 meter) i Middelhavet, Caribien og over Atlanten.

 

Det sker på Danmarks store indendørs bådudstilling: BOAT SHOW i Fredericia.

 

Sailing-Classics har tre super-yachts, som kan realisere alle store sejlerdrømme: Chronos og Rhea på 54 meter (max. 28 gæster) og Kairos på 38 meter (max. 16 gæster).

 

- Vi sejler med gæster hele året: Om sommeren i Middelhavet, om vinteren i Caribien og på de lange sejladser over Atlanterhavet. Det er sejlads for sejl fra bugt til bugt - uden fast rute - med masser af muligheder for at hjælpe til med at sejle, fortæller Berit Nielsen fra Sailing-Classics.

 

Besætningen sørger for et højt serviceniveau om bord. De lækre kahytter har egen aircondition og badeværelse, og kokken laver dejlig mad dagen lang.

 

- Man kan hoppe i vandet før morgenmaden, stå på vandski og padleboard, sejle jolle, snorkle mellem klipperne, sejle i land med gummibådene - alt udstyret er med ombord, understreger Berit Nielsen.

 

Man kan sejle med fra fire dage til 24 dage; de fleste sejladser er syv-otte dage. Det er også muligt for grupper at chartre hele båden.

 

Sailing-Classics kan findes på stand D-3214.

 

Man kan se mere her: www.sailing-classics.com/da