Der er flere spændende Danmarkspremierer at se frem til, når Risbjerg A/S byder velkommen på deres stand på Fredericia Boat Show 2019

Blandt fristelserne er den helt nye og unikke Sea Ray 320 Sundancer. Nyheden er ifølge Risbjerg den ultimative bowrider og cruiser i perfekt kombination fra det anerkendte amerikanske værft.

- Som noget helt ekstraordinært rummer denne nye model tre integrerede solpladser i den store åbne bow, som man ellers kun kender det fra mindre bowrider-modeller og sportsbåde med minimal kahyt under dæk. Det unikke ved netop denne Sea Ray er, at den samtidigt rummer hele fire køjer, samt aflukket toiletrum under dæk, og det er netop her, at båden virkelig skiller sig ud fra sine konkurrenter, lyder det fra Ole Risbjerg fra Risbjerg A/S.

Båden, der kan ses i Fredericia, er udstyret med 2 x MerCruiser Diesler 3,0 l TDI Aixus.

- Aixus joystikstyringen gør det nemt og ubesværet at styre den ellers store båd på plads i havnen. En luksus, som gør havnemanøvren til en leg, også hvis man er alene ombord, slutter Ole Risbjerg.

Firmaet fra Them ved Silkeborg har endnu et es i ærmet, og denne gang fra norske Askeladden, nemlig den helt nye Askeladden P79 Weekend. Dette er en lukket styrehusbåd, der er designet til komfortable dagsture, weekend-cruise og overnatning. Askeladden har udviklet en helt ny type styrhusbåd med innovative designløsninger. Båden er et reelt alternativ til de traditionelle daycruiser-kunder, som ønsker et lukket tag og skydedør agter.

 

Foruden de to nye Danmarkspremierer viser Risbjerg følgende både:

Askeladden C83 Cruiser

Askeladden C76 Cruiser

Askeladden C65 Cruiser

Beneteau Antares 9OB

Beneteau Antares 7OB

Beneteau Flyer 8,8 SunDeck.

Sea Ray 21 SPX

Sea Ray 19 SPX

 

Risbjerg A/S er dansk importør af Askeladden, Beneteau sejl & motorbåde samt de anerkendte sportsbåde fra Sea Ray. 

Du finder Risbjerg A/S i hal A på stand nummer 1208.